Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bhaag Beanie Bhaag

Bhaag Beanie Bhaag

04/12/2020 | Flixfilm

Bhaag Beanie Bhaag på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Swara Bhaskar, Ravi Patel, Varun Thakur
Spilletid: 29 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En håbefuld komiker med en misbilligende familie, et knudret kærlighedsliv og en indre kritiker dropper sit nemme men utilfredsstillende liv og bliver standupkomiker.

Bhaag Beanie Bhaag (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bhaag Beanie Bhaag på YouTube.Se Bhaag Beanie Bhaag på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bhaag Beanie Bhaag (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bhaag Beanie Bhaag (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bhaag Beanie Bhaag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bhaag Beanie Bhaag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar