Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bhaag Beanie Bhaag

Bhaag Beanie Bhaag

04/12/2020 | Flixfilm

Bhaag Beanie Bhaag på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Swara Bhaskar, Ravi Patel, Mona Ambegaonkar
Spilletid: 29 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 3.5

Handling: En håbefuld komiker med en misbilligende familie, et knudret kærlighedsliv og en indre kritiker dropper sit nemme men utilfredsstillende liv og bliver standupkomiker.Se Bhaag Beanie Bhaag på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bhaag Beanie Bhaag (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bhaag Beanie Bhaag på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bhaag Beanie Bhaag (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bhaag Beanie Bhaag (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bhaag Beanie Bhaag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bhaag Beanie Bhaag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar