Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bianca come il latte, rossa come il sangue

Bianca come il latte, rossa come il sangue

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Bianca come il latte, rossa come il sangue på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En teenager, der ikke kan at finde glæde i noget, får et nyt syn på livet, da han møder en smuk pige med en alvorlig sygdom.


Se Bianca come il latte, rossa come il sangue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bianca come il latte, rossa come il sangue herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bianca come il latte, rossa come il sangue stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar