Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bianca come il latte, rossa come il sangue

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Bianca come il latte, rossa come il sangue på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Giacomo Campiotti
Skuespillere: Filippo Scicchitano, Aurora Ruffino, Gaia Weiss, Romolo Guerreri
Spilletid: 102 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDB-bedømmelse: 6.1

Resumé: En teenager, der ikke kan at finde glæde i noget, får et nyt syn på livet, da han møder en smuk pige med en alvorlig sygdom.


Se Bianca come il latte, rossa come il sangue på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bianca come il latte, rossa come il sangue herunder:Fra premieredatoen (15. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Bianca come il latte, rossa come il sangue stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore