Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bianca come il latte, rossa come il sangue

Bianca come il latte, rossa come il sangue

15/12/2017 | Flixfilm

Se Bianca come il latte, rossa come il sangue på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Giacomo Campiotti
Skuespillere: Filippo Scicchitano, Aurora Ruffino, Gaia Weiss
Spilletid: 102 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En teenager, der ikke kan at finde glæde i noget, får et nyt syn på livet, da han møder en smuk pige med en alvorlig sygdom.

Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bianca come il latte, rossa come il sangue på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bianca come il latte, rossa come il sangue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bianca come il latte, rossa come il sangue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bianca come il latte, rossa come il sangue (Hvid som mælk, rød som blod) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar