Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bibi and Tina: Girls Versus Boys

Bibi and Tina: Girls Versus Boys

15/04/2017 | Flixfilm

Se Bibi and Tina: Girls Versus Boys på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: På sommerlejren står unge Bibi og hendes venner over for drengene i en skattejagt. Men hvad skal en heks gøre, hvis hun mister sine evner?


Se Bibi and Tina: Girls Versus Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBibi and Tina: Girls Versus Boys (Bibi og Tina: Pigerne mod drengene) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bibi and Tina: Girls Versus Boys (Bibi og Tina: Pigerne mod drengene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bibi and Tina: Girls Versus Boys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bibi and Tina: Girls Versus Boys (Bibi og Tina: Pigerne mod drengene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bibi and Tina: Girls Versus Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar