Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bibi and Tina II

Bibi and Tina II

15/04/2017 | Flixfilm

Se Bibi and Tina II på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da røvere ankommer til Falkenstein-slottet, går heksen Bibi og hendes veninde Tina på jagt efter skurkene, mens de udtænker en plan for at redde naboernes ranch.


Se Bibi and Tina II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBibi and Tina II havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bibi and Tina II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bibi and Tina II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bibi and Tina II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bibi and Tina II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar