Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bicentennial Man (Robotmennesket)

Bicentennial Man (Robotmennesket)

15/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Bicentennial Man (Robotmennesket) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Familien Martin erhverver sig en splinterny servicerobot, som snart viser sig at udvikle nogle menneskelige følelser og karaktertræk.


Se Bicentennial Man (Robotmennesket) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bicentennial Man (Robotmennesket) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bicentennial Man (Robotmennesket) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bicentennial Man (Robotmennesket) herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bicentennial Man (Robotmennesket) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bicentennial Man (Robotmennesket) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar