Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bicentennial Man (Robotmennesket)

Bicentennial Man (Robotmennesket)

15/08/2014 | Flixfilm

Se Bicentennial Man (Robotmennesket) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Familien Martin erhverver sig en splinterny servicerobot, som snart viser sig at udvikle nogle menneskelige følelser og karaktertræk.


Se Bicentennial Man (Robotmennesket) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBicentennial Man (Robotmennesket) havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bicentennial Man (Robotmennesket) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bicentennial Man (Robotmennesket) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bicentennial Man (Robotmennesket) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bicentennial Man (Robotmennesket) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar