Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big and Hairy

Big and Hairy

01/04/2018 | Flixfilm

Se Big and Hairy på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Family, Fantasy, Sport
Instruktør: Philip Spink
Skuespillere: Robert Burke, Trevor Jones, Greg Thirloway, Richard Thomas
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Den mobbede nye elev Picasso scorer et slam dunk, da han overtaler sin store og behårede sasquatch-ven, Ed, til at spille på skolens basketballhold.

Big and Hairy (Mig og Bigfoot) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Big and Hairy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big and Hairy (Mig og Bigfoot) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big and Hairy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big and Hairy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big and Hairy (Mig og Bigfoot) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar