Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Bad Beetleborgs

Big Bad Beetleborgs

08/01/2013 | Flixfilm

Big Bad Beetleborgs på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Short, Musical
Instruktion: N/A
Skuespillere: Billy Forester
Spilletid: 3 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da tre teenagere befrier en ånd, får de et ønske hver og vælger at blive forvandlet til deres yndlingssuperhelte, hvilket starter en masse eventyr.

Big Bad Beetleborgs havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2013 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Bad Beetleborgs på YouTube.Se Big Bad Beetleborgs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Bad Beetleborgs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Bad Beetleborgs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Bad Beetleborgs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Bad Beetleborgs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar