Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Bang in Tunguska

Big Bang in Tunguska

15/08/2021 | Flixfilm

Se Big Bang in Tunguska på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: Christoph Schuch
Skuespillere: Amartscha, Mark Boslough, Christoph Brenneisen, Valentina Bykova
Spilletid: 43 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Førende forskere kaster lys over den største eksplosion i verdenshistorien, der jævnede kilometervis af det sibiriske vildmark med jorden.

Big Bang in Tunguska havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Big Bang in Tunguska på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Bang in Tunguska ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Bang in Tunguska stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Bang in Tunguska, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Bang in Tunguska er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar