Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Big Cats

Big Cats

25/03/2023 | Flixfilm

Big Cats på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bertie Carvel, Natalia Borrego
Spilletid: 180 min
Land: United Kingdom, United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Løver, leoparder og geparder, der ofte bliver udskældt som rovdyr og jaget for deres pels, har kun få sikre levesteder, hvor de kan trives.Se Big Cats på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Big Cats havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Cats på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Big Cats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Cats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Cats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Cats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar