Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Daddy

Big Daddy

01/01/2019 | Flixfilm

Se Big Daddy på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Adam Sandler, Joey Lauren Adams, Jon Stewart, Cole Sprouse
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Den dovne jurastuderende Sonny Koufax adopterer et barn for at imponere sin kæreste. Men det går ikke helt som planlagt, og han ender som plejefar mod alle odds.


Se Big Daddy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Daddy havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Daddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Daddy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Daddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Daddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar