Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Dreams, Small Spaces

Big Dreams, Small Spaces

01/03/2018 | Flixfilm

Se Big Dreams, Small Spaces på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Forfatter og foredragsholder Monty Don hjælper Englands spirende gartnere med at plante og dyrke deres drømmehaver.


Se Big Dreams, Small Spaces på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Dreams, Small Spaces (Små drømmehaver med Monty Don) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Dreams, Small Spaces (Små drømmehaver med Monty Don) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Dreams, Small Spaces herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Dreams, Small Spaces (Små drømmehaver med Monty Don) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Dreams, Small Spaces (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar