Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Dreams, Small Spaces

Big Dreams, Small Spaces

01/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Big Dreams, Small Spaces på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Forfatter og foredragsholder Monty Don hjælper Englands spirende gartnere med at plante og dyrke deres drømmehaver.


Se Big Dreams, Small Spaces på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Dreams, Small Spaces (Små drømmehaver med Monty Don) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Dreams, Small Spaces (Små drømmehaver med Monty Don) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Dreams, Small Spaces herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Dreams, Small Spaces (Små drømmehaver med Monty Don) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Dreams, Small Spaces (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar