Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Big Fan

15/11/2013 | Flixfilm

Se Big Fan på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Crime, Drama, Sport
Instruktør: Robert Siegel
Skuespillere: Patton Oswalt, Kevin Corrigan, Michael Rapaport, Marcia Jean Kurtz
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Paul er 35 år og bor hjemme hos sin mor. Han er en stor New York Giants-fan. En aften følger Paul efter Giants-stjernen, Quantrell Bishop, og ender på en stripklub.


Se Big Fan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Fan havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Fan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Fan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Fan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Fan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar