Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Fat Liar

Big Fat Liar

22/05/2020 | Flixfilm

Se Big Fat Liar på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Shawn Levy
Skuespillere: Frankie Muniz, Paul Giamatti, Amanda Bynes, Amanda Detmer
Spilletid: 88 min
Land: USA, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Skoleeleverne Jason og Kaylee griber til handling, da en grådig Hollywood-producer laver Jasons skolestil om til en kassesucces uden at nævne hans navn.


Se Big Fat Liar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Fat Liar havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Fat Liar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Big Fat Liar:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Fat Liar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Fat Liar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar