Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Big Fish

01/03/2020 | Flixfilm

Se Big Fish på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Tim Burton
Skuespillere: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup, Jessica Lange
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En reporter forsøger at få mere at vide om sin døende far ved at finde sandheden bag et liv fyldt med overdrevne historier og legender af episke proportioner.

Big Fish havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Big Fish på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Fish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Fish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Fish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Fish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar