Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Big Game

01/10/2017 | Flixfilm

Big Game på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure
Instruktion: Jalmari Helander
Skuespillere: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson
Spilletid: 2 min
Land: Finland, United Kingdom, Germany, United States
Sprog: English, Finnish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En 13-årig finsk dreng bliver trukket ind i en overlevelseskamp i ødemarken, da han møder den amerikanske præsident, som er forfulgt at kidnappere.

Big Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Game på YouTube.Se Big Game på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Big Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar