Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Hero 6

Big Hero 6

10/07/2016 | Flixfilm

Se Big Hero 6 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: Don Hall, Chris Williams
Skuespillere: Scott Adsit, Ryan Potter, Daniel Henney, T.J. Miller
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En dreng med hang til robotter forsøger at stoppe en ond plan om at ødelægge San Fransokyo – med hjælp fra pudsige venner og hans bedste, store robotven.


Se Big Hero 6 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Hero 6 havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Hero 6 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Hero 6 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Hero 6 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Hero 6 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar