Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big in Bollywood

Big in Bollywood

31/12/2016 | Flixfilm

Se Big in Bollywood på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Bill Bowles, Kenny Meehan
Skuespillere: Omi Vaidya, Vidhu Vinod Chopra, Kevin Desmond, Rajkumar Hirani
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En indiskamerikansk skuespiller fra Los Angeles kæmper for at blive berømt, da han pludselig bliver komediestjerne takket være sin hovedrolle i en Bollywood-film.


Se Big in Bollywood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig in Bollywood havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big in Bollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big in Bollywood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big in Bollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big in Bollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar