Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Miracle

Big Miracle

25/06/2019 | Flixfilm

Big Miracle på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Biography, Drama, Family
Instruktion: Ken Kwapis
Skuespillere: Drew Barrymore, John Krasinski, John Pingayak
Spilletid: 107 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en journalist skriver om hvaler, der er fanget ved polarcirklen, samarbejder USA og Sovjetunionen om at redde dem i denne fortælling baseret på en sand historie.

Big Miracle havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Miracle på YouTube.Se Big Miracle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Miracle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Miracle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Miracle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Miracle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar