Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House 2

Big Momma’s House 2

15/08/2021 | Flixfilm

Se Big Momma’s House 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Caitlyn Pantherbone
Skuespillere: Preston Stimson
Spilletid: 11 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne efterfølger må FBI-agenten Turner endnu engang forklæde sig som den tykke bedstemor Big Momma. Denne gang gælder det om at afværge en alvorlig sikkerhedstrussel.

Big Momma’s House 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Big Momma’s House 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Momma’s House 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Momma’s House 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar