Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House 2

Big Momma’s House 2

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Big Momma’s House 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I denne efterfølger må FBI-agenten Turner endnu engang forklæde sig som den tykke bedstemor Big Momma. Denne gang gælder det om at afværge en alvorlig sikkerhedstrussel.


Se Big Momma’s House 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Momma’s House 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Momma’s House 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Momma’s House 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar