Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House 2

Big Momma’s House 2

15/08/2021 | Flixfilm

Big Momma’s House 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Caitlyn Pantherbone
Skuespillere: Preston Stimson
Spilletid: 11 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne efterfølger må FBI-agenten Turner endnu engang forklæde sig som den tykke bedstemor Big Momma. Denne gang gælder det om at afværge en alvorlig sikkerhedstrussel.Se Big Momma’s House 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Big Momma’s House 2 havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Momma’s House 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Momma’s House 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Momma’s House 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar