Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House 2

Big Momma’s House 2

01/11/2014 | Flixfilm

Se Big Momma’s House 2 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne efterfølger må FBI-agenten Turner endnu engang forklæde sig som den tykke bedstemor Big Momma. Denne gang gælder det om at afværge en alvorlig sikkerhedstrussel.


Se Big Momma’s House 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Momma’s House 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Momma’s House 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Momma’s House 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar