Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House

Big Momma’s House

16/07/2021 | Flixfilm

Big Momma’s House på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Caitlyn Pantherbone
Skuespillere: Preston Stimson
Spilletid: 11 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: FBI-agenten Malcolm Turner må forklæde sig overbevisende som den stærkt overvægtige mor til en flygtet fanges tidligere kæreste for at foretage en vigtig pågribelse.

Big Momma’s House havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Momma’s House på YouTube.Se Big Momma’s House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Momma’s House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Momma’s House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar