Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House

Big Momma’s House

01/11/2014 | Flixfilm

Se Big Momma’s House på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: FBI-agenten Malcolm Turner må forklæde sig overbevisende som den stærkt overvægtige mor til en flygtet fanges tidligere kæreste for at foretage en vigtig pågribelse.


Se Big Momma’s House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Momma’s House havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Momma’s House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Momma’s House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar