Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Momma’s House

Big Momma’s House

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Big Momma’s House på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: FBI-agenten Malcolm Turner må forklæde sig overbevisende som den stærkt overvægtige mor til en flygtet fanges tidligere kæreste for at foretage en vigtig pågribelse.


Se Big Momma’s House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Momma’s House havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Momma’s House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Momma’s House herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Momma’s House er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Momma’s House stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar