Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Mommas: Like Father, Like Son

Big Mommas: Like Father, Like Son

24/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Big Mommas: Like Father, Like Son på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas, Michelle Ang
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Resumé: Den dygtige FBI-agent Malcolm Turner er tvunget til at trække i kjolen igen og gå undercover som Big Momma, da hans stedsøn bliver vidne til et mord.


Se Big Mommas: Like Father, Like Son på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Mommas: Like Father, Like Son havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Mommas: Like Father, Like Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Mommas: Like Father, Like Son herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Mommas: Like Father, Like Son er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Mommas: Like Father, Like Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar