Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Mommas: Like Father, Like Son

Big Mommas: Like Father, Like Son

24/01/2017 | Flixfilm

Se Big Mommas: Like Father, Like Son på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas, Michelle Ang
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Den dygtige FBI-agent Malcolm Turner er tvunget til at trække i kjolen igen og gå undercover som Big Momma, da hans stedsøn bliver vidne til et mord.


Se Big Mommas: Like Father, Like Son på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig Mommas: Like Father, Like Son havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Mommas: Like Father, Like Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Mommas: Like Father, Like Son herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Mommas: Like Father, Like Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Mommas: Like Father, Like Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar