Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Mommas: Like Father, Like Son

Big Mommas: Like Father, Like Son

15/08/2021 | Flixfilm

Big Mommas: Like Father, Like Son på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: John Whitesell
Skuespillere: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Den dygtige FBI-agent Malcolm Turner er tvunget til at trække i kjolen igen og gå undercover som Big Momma, da hans stedsøn bliver vidne til et mord.

Big Mommas: Like Father, Like Son havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Mommas: Like Father, Like Son på YouTube.Se Big Mommas: Like Father, Like Son på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Mommas: Like Father, Like Son ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Mommas: Like Father, Like Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Mommas: Like Father, Like Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Mommas: Like Father, Like Son er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar