Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Big Mouth’ fornyet med tre sæsoner

‘Big Mouth’ fornyet med tre sæsoner

28/07/2019 | Flixfilm

Big Mouth ny sæson netflixNetflix har netop offentliggjort, at deres udskældte animationsserie ‘Big Mouth’, som byder på groteske pubertære jokes, vender tilbage for hele tre nye sæsoner.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Annonceringen kommer i forbindelse med den snarlige premiere på tredje sæson af serien, der undersøger det glamourøse mareridt ved at være en teenager i puberteten, og betyder at der kommer mindste seks sæsoner ‘Big Mouth’.

I den grænseoverskridende komedieserie følger man en gruppe drenge og piger, som er på vej til at træde ind i de voksnes alder – med alle de pubertære problemer det giver. Og det er bestemt ikke nemt, at kontrollere hormonerne når man hjemsøges af “hormonmonsteret”.

Netflix har endvidere indgået en eksklusiv aftale med seriens skabere – Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin og Jennifer Flackett – om at de skal udvikle flere animationsserier og film til streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ:   'Rick & Morty'-skaber laver Netflix-animationsserie 'The Undervale'

Artiklen fortsætter under annoncen

Det udelukkes i øvrigt ikke, at ‘Big Mouth’ kan gå fortsætte efter de seks sæsoner, som på nuværende tidspunkt er planlagt.

Seriens første to sæsoner er blevet rigtig godt modtaget af kritikere og begge sæsoner har en bedømmelse på 100% på Rotten Tomatoes.

‘Big Mouth’ er også lige blevet nomineret til en Emmy Awards for bedste animationsserie. Her skal serien kæmpe om den prestigefyldt pris mod ‘The Simpsons’, ‘Adventure Time’, ‘Bob’s Burgers’ og Netflix-serien ‘BoJack Horseman‘.

Se ‘Big Mouth‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere til efteråret.
Skriv kommentar