Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Big Mouth’ slutter efter sæson 8

‘Big Mouth’ slutter efter sæson 8

26/04/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har trukket stikket på den længst kørende Netflix-serie nogensinde.

Der er tale om den Emmy-vindende animationsserie ‘Big Mouth’ – der er uegnet for børn – som slutter efter en sidste og ottende sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Herudover er det også annonceret, at ‘Big Mouth’-spinoff serien ‘Human Resources’ også lukker efter den kommende sæson 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix skriver dog, at ‘Big Mouth’ sæson 8 vil agerer som en afslutning for begge serier hvor karakterne og historierne fra ‘Human Resource’ vil blive inkluderet i den sidste sæson.

Når ‘Big Mouth’ sæson 8 får premiere i 2024 vil det være den længste Netflix-serie nogensinde og overgår dermed ‘Grace & Frankie‘, som netop nu besidder den titel.

Den animerede, surrealistiske og grænseoverskridende komedieserie ‘Big Mouth’, undersøger det glamourøse mareridt ved at være en teenager i puberteten. Her følger man en gruppe drenge og piger, som er på vej til at træde ind i de voksnes alder – med alle de pubertære problemer det giver. Og det er bestemt ikke nemt, at kontrollere hormonerne når man hjemsøges af “hormonmonsteret”.

LÆS OGSÅ:   Sommerens film og serier for hele familien

‘Human Resources’ er en “arbejdsplads”-komedie, som foregår i samme monster-verden, der kendes fra ‘Big Mouth’, hvor kærlighedsfluer, hormonmonstre og en lang række andre væsener håndterer romantik, drama på jobbet og deres menneskelige kunders behov.

Se ‘Big Mouth‘ og ‘Human Resources‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar