Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Mouth

Big Mouth

05/10/2018 | 1 kommentar

Se Big Mouth på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nick Kroll, John Mulaney, Fred Armisen, Jessi Klein
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.1

Resumé: Teenagevennerne oplever pubertetens underværker og rædsler i denne kantede komedie fra vennerne Nick Kroll og Andrew Goldberg.


Se Big Mouth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Mouth (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Mouth (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Mouth herunder:Fra premieredatoen (5. oktober, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Big Mouth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Big Mouth (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Big Mouth

  1. Malena - kl. 09:32, 04-10-2017:

    Helt ærlig Netflix!!! Er det virkelig så lavt i vil tillade jer at gå? Jeg har været trofast kunde i flere år, men desværre ikke længere, efter at I tillader børneporno og totalt disrespektfuld opførsel i denne serie, som i tilmed lægger navn til.
    Hilsen en tidligere kunde.

    Skriv kommentar


Telmore