Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Mouth

Big Mouth

05/11/2021 | Flixfilm

Big Mouth på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Teenagevennerne oplever pubertetens underværker og rædsler i denne kantede komedie fra vennerne Nick Kroll og Andrew Goldberg.

Big Mouth (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Mouth på YouTube.Se Big Mouth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Mouth (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Mouth (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Mouth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Mouth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Big Mouth

  1. Malena - kl. 09:32, 04-10-2017:

    Helt ærlig Netflix!!! Er det virkelig så lavt i vil tillade jer at gå? Jeg har været trofast kunde i flere år, men desværre ikke længere, efter at I tillader børneporno og totalt disrespektfuld opførsel i denne serie, som i tilmed lægger navn til.
    Hilsen en tidligere kunde.

Skriv kommentar