Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Mouth

Big Mouth

04/10/2019 | 1 kommentar

Se Big Mouth på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Animation, Comedy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein, Jenny Slate
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Teenagevennerne oplever pubertetens underværker og rædsler i denne kantede komedie fra vennerne Nick Kroll og Andrew Goldberg.


Se Big Mouth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Mouth (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Big Mouth (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big Mouth herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Mouth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Mouth (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Big Mouth

  1. Malena - kl. 09:32, 04-10-2017:

    Helt ærlig Netflix!!! Er det virkelig så lavt i vil tillade jer at gå? Jeg har været trofast kunde i flere år, men desværre ikke længere, efter at I tillader børneporno og totalt disrespektfuld opførsel i denne serie, som i tilmed lægger navn til.
    Hilsen en tidligere kunde.

    Skriv kommentar