Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Big Nunu’s Little Heist

Big Nunu’s Little Heist

29/07/2023 | Flixfilm

Big Nunu’s Little Heist på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En tidligere soldat, der nu arbejder som bud, bliver hvirvlet ind i en lokal mafiabandes planer om et dristigt kup i en berygtet sydafrikansk bydel.Se Big Nunu’s Little Heist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Big Nunu’s Little Heist havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Nunu’s Little Heist på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Big Nunu’s Little Heist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Nunu’s Little Heist stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Nunu’s Little Heist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Nunu’s Little Heist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar