Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Big Stan

01/12/2019 | Flixfilm

Se Big Stan på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Rob Schneider
Skuespillere: Rob Schneider, David Carradine, Jennifer Morrison, Scott Wilson
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en ejendomsmægler kommer i fængsel må han have hjælp af de store drenge til at overleve i fængslet.Se Big Stan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Stan havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Stan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Big Stan:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Stan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Stan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar