Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Star: Nothing Can Hurt Me

Big Star: Nothing Can Hurt Me

13/01/2015 | Flixfilm

Se Big Star: Nothing Can Hurt Me på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Drew DeNicola, Olivia Mori
Skuespillere: Billy Altman, Jon Auer, Lester Bangs
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne dokumentar afdækker historien om rockbandet Big Star, der var en kommerciel fiasko men havde indflydelse på store stjerner som fx REM.

Big Star: Nothing Can Hurt Me havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Big Star: Nothing Can Hurt Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Star: Nothing Can Hurt Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Star: Nothing Can Hurt Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Star: Nothing Can Hurt Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Star: Nothing Can Hurt Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar