Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Timber

Big Timber

13/07/2022 | Flixfilm

Big Timber på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Coleman Willner, Erik Wenstob, Kevin Wenstob
Spilletid: 1 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En alvorlig skovhugger og hans loyale team kæmper med voldsomt vejr og drilsk maskineri, mens de flytter tømmer på Vancouver Island.

Big Timber (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Timber på YouTube.Se Big Timber på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Big Timber (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Timber (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Timber, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Timber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar