Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Top Pee-Wee

Big Top Pee-Wee

25/05/2016 | Flixfilm

Big Top Pee-Wee på Netflix

Produktionsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktion: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Pee-wee Herman kommer i cirkus, da en voldsom storm anbringer et cirkustelt, med alt hvad det indeholder, i hans forhave.

Big Top Pee-Wee havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Top Pee-Wee på YouTube.Se Big Top Pee-Wee på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Big Top Pee-Wee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Top Pee-Wee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Top Pee-Wee, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Top Pee-Wee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar