Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Top Pee-Wee

Big Top Pee-Wee

25/05/2016 | Flixfilm

Se Big Top Pee-Wee på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Adventure, Comedy, Romance
Instruktør: Randal Kleiser
Skuespillere: Paul Reubens, Penelope Ann Miller, Kris Kristofferson, Valeria Golino
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Pee-wee Herman kommer i cirkus, da en voldsom storm anbringer et cirkustelt, med alt hvad det indeholder, i hans forhave.


Se Big Top Pee-Wee på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Big Top Pee-Wee havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big Top Pee-Wee ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Big Top Pee-Wee:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big Top Pee-Wee er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Top Pee-Wee stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar