Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Tree City

Big Tree City

01/08/2022 | Flixfilm

Big Tree City på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alyson Leigh Rosenfeld
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En gruppe dyrehelte med særlige evner og hurtige køretøjer arbejder sammen for at værne om sikkerheden i Høje Træby og løse byens mest indviklede problemer.

Big Tree City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Tree City på YouTube.Se Big Tree City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Tree City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Tree City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Tree City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Tree City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar