Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Words

Big Words

01/09/2014 | Flixfilm

Big Words på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Neil Drumming
Skuespillere: Dorian Missick, Suzy Jane Hunt, Gbenga Akinnagbe
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Tre venner – engang en lovende hip-hop-gruppe, men nu tæt på midaldrende – genforenes den aften, Barack Obama vinder sit første præsidentvalg.Se Big Words på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Big Words havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Words på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Big Words ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Words stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Words er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar