Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Big Words

Big Words

01/09/2014 | Flixfilm

Se Big Words på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Neil Drumming
Skuespillere: Dorian Missick, Gbenga Akinnagbe, Darien Sills-Evans, Yaya DaCosta
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Tre venner – engang en lovende hip-hop-gruppe, men nu tæt på midaldrende – genforenes den aften, Barack Obama vinder sit første præsidentvalg.

Big Words havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Big Words på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Words ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Words stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Words er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar