Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Big

04/11/2013 | Flixfilm

Se Big på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Comedy, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Penny Marshall
Skuespillere: Tom Hanks, Elizabeth Perkins, Robert Loggia, John Heard
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En 12-årig dreng vil så gerne være voksen, og efter han ønsker sig det foran en spåmaskine, vågner han op næste morgen som en 30-årig mand.


Se Big på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBig havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Big ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Big herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Big er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar