Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Big Bug

11/02/2022 | Flixfilm

Big Bug på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Jean-Pierre Jeunet
Skuespillere: Isabelle Nanty, Elsa Zylberstein, Claude Perron
Spilletid: 111 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I 2045 har menneskene ladet kunstig intelligens overtage de fleste opgaver, selv den nostalgiske Alice. Da robotterne gør oprør, er det androider, der låser hendes døre.

Big Bug havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Big Bug på YouTube.Se Big Bug på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Big Bug ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Big Bug stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Big Bug, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Big Bug er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar