Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy

Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy

08/10/2020 | Flixfilm

Se Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kom med bag scenen og mød den franske rapduo Bigflo & Oli, og tag med, når superstjernerne tager på en stor turné i denne nærgående musikdokumentar.Se Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bigflo et Oli: Hip Hop Frenzy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar