Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bigfoot Files

Bigfoot Files

28/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Bigfoot Files på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Evans, Bryan Sykes
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Mark Evans prøver sammen med genetikeren Bryan Sykes at finde videnskabelige beviser for eksistensen af sagnfigurerne yeti, bigfoot og almasti.


Se Bigfoot Files på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bigfoot Files (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bigfoot Files (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bigfoot Files herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bigfoot Files er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bigfoot Files (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar