Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bigfoot Junior

Bigfoot Junior

01/07/2020 | Flixfilm

Se Bigfoot Junior på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Adam bliver genforenet med sin forsvundne far, erfarer han, at faderen flygtede af en god grund – han er Bigfoot! Adam opdager, at han også selv har Bigfoot-træk.


Se Bigfoot Junior på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bigfoot Junior havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bigfoot Junior ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bigfoot Junior:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bigfoot Junior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bigfoot Junior stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar