Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Biggie: I Got a Story to Tell

Biggie: I Got a Story to Tell

01/03/2021 | Flixfilm

Biggie: I Got a Story to Tell på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Emmett Malloy
Skuespillere: The Notorious B.I.G., Damion Butler, Sean 'Diddy' Combs
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I denne dokumentar portrætteres Notorious B.I.G. gennem sjældne optagelser og dybdegående interviews på sin rejse fra narkohandler til stjernerapper.

Biggie: I Got a Story to Tell havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Biggie: I Got a Story to Tell på YouTube.Se Biggie: I Got a Story to Tell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Biggie: I Got a Story to Tell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Biggie: I Got a Story to Tell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Biggie: I Got a Story to Tell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Biggie: I Got a Story to Tell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar