Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram: Yogi, Guru, Predator

20/11/2019 | Flixfilm

Se Bikram: Yogi, Guru, Predator på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Eva Orner
Skuespillere: Larissa Anderson, Francesca Asumah, Sarah Baughn, Bikram Choudhury
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne dokumentar omhandler grundlæggeren af hot yoga Bikram Choudhurys storhed og fald, fra hans globale imperiums fødsel til foruroligende afsløringer ser dagens lys.Se Bikram: Yogi, Guru, Predator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bikram: Yogi, Guru, Predator havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bikram: Yogi, Guru, Predator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Bikram: Yogi, Guru, Predator:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bikram: Yogi, Guru, Predator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bikram: Yogi, Guru, Predator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar