Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram: Yogi, Guru, Predator

20/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Bikram: Yogi, Guru, Predator på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Eva Orner
Skuespillere: N/A
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Denne dokumentar omhandler grundlæggeren af hot yoga Bikram Choudhurys storhed og fald, fra hans globale imperiums fødsel til foruroligende afsløringer ser dagens lys.


Se Bikram: Yogi, Guru, Predator på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bikram: Yogi, Guru, Predator havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bikram: Yogi, Guru, Predator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bikram: Yogi, Guru, Predator herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bikram: Yogi, Guru, Predator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bikram: Yogi, Guru, Predator stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar