Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bikram: Yogi, Guru, Predator

Bikram: Yogi, Guru, Predator

20/11/2019 | Flixfilm

Bikram: Yogi, Guru, Predator på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Eva Orner
Skuespillere: Larissa Anderson, Francesca Asumah, Sarah Baughn
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar omhandler grundlæggeren af hot yoga Bikram Choudhurys storhed og fald, fra hans globale imperiums fødsel til foruroligende afsløringer ser dagens lys.

Bikram: Yogi, Guru, Predator havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bikram: Yogi, Guru, Predator på YouTube.Se Bikram: Yogi, Guru, Predator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bikram: Yogi, Guru, Predator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bikram: Yogi, Guru, Predator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bikram: Yogi, Guru, Predator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bikram: Yogi, Guru, Predator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar