Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bilet na Księżyc

Bilet na Księżyc

19/08/2021 | Flixfilm

Bilet na Księżyc på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en uerfaren teenager indkaldes til flåden, tager hans erfarne storebror ham med på en begivenhedsrig rejse gennem Polen for at forberede ham på livet i forsvaret.

Bilet na Księżyc havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bilet na Księżyc på YouTube.Se Bilet na Księżyc på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bilet na Księżyc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bilet na Księżyc stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bilet na Księżyc, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bilet na Księżyc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar