Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way

05/12/2014 | Flixfilm

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bill Burr undviger zombier og udforsker, hvordan romantiske komedier spolerer god sex, og hvordan for mange knus i barndommen kan føre til menneskehedens undergang.



Se Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar