Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way

05/12/2014 | Flixfilm

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bill Burr undviger zombier og udforsker, hvordan romantiske komedier spolerer god sex, og hvordan for mange knus i barndommen kan føre til menneskehedens undergang.

Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way på YouTube.Se Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Burr: I’m Sorry You Feel That Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar