Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: Live at Red Rocks

Bill Burr: Live at Red Rocks

12/07/2022 | Flixfilm

Bill Burr: Live at Red Rocks på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Mike Binder
Skuespillere: Bill Burr
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Komikeren Bill Burr har noget at sige om cancel-kultur, feminisme, dårlige anmeldelser fra sin kone og en livsændrende åbenbaring under et standupshow.Se Bill Burr: Live at Red Rocks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bill Burr: Live at Red Rocks havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill Burr: Live at Red Rocks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: Live at Red Rocks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: Live at Red Rocks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Burr: Live at Red Rocks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Burr: Live at Red Rocks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar