Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: Paper Tiger

Bill Burr: Paper Tiger

11/09/2019 | Flixfilm

Se Bill Burr: Paper Tiger på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Binder
Skuespillere: Bill Burr
Spilletid: 67 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.


Se Bill Burr: Paper Tiger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBill Burr: Paper Tiger havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: Paper Tiger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Burr: Paper Tiger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Burr: Paper Tiger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: Paper Tiger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar