Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: Paper Tiger

Bill Burr: Paper Tiger

11/09/2019 | Flixfilm

Bill Burr: Paper Tiger på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Mike Binder
Skuespillere: Bill Burr
Spilletid: 67 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Bill Burr skyder løs på krænkelseskultur, mandlig feminisme, kulturel appropriation, robotsex m.m. i en svidende standup-special optaget i London.Se Bill Burr: Paper Tiger på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bill Burr: Paper Tiger havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill Burr: Paper Tiger på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: Paper Tiger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: Paper Tiger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Burr: Paper Tiger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Burr: Paper Tiger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar