Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr Presents: Friends Who Kill

Bill Burr Presents: Friends Who Kill

06/06/2022 | Flixfilm

Bill Burr Presents: Friends Who Kill på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Ryan Polito
Skuespillere: Bill Burr, Dave Attell, Jimmy Carr
Spilletid: 73 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: På en aften med komik i verdensklasse er Bill Burr vært for nogle af sine vildeste standupvenner, der kommer ind på alt fra COVID til Michael Jackson.Se Bill Burr Presents: Friends Who Kill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bill Burr Presents: Friends Who Kill havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill Burr Presents: Friends Who Kill på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr Presents: Friends Who Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr Presents: Friends Who Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Burr Presents: Friends Who Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Burr Presents: Friends Who Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar