Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: Walk Your Way Out

Bill Burr: Walk Your Way Out

31/01/2017 | Flixfilm

Se Bill Burr: Walk Your Way Out på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Bill Burr
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Komikeren Bill Burr lægger ikke fingre imellem på scenen i Nashville, hvor han behandler emner som fastfood, overbefolkning, diktatorer og gorillategnsprog.


Se Bill Burr: Walk Your Way Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBill Burr: Walk Your Way Out havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: Walk Your Way Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Burr: Walk Your Way Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Burr: Walk Your Way Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: Walk Your Way Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar