Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: Walk Your Way Out

Bill Burr: Walk Your Way Out

31/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Bill Burr: Walk Your Way Out på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Bill Burr
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Komikeren Bill Burr lægger ikke fingre imellem på scenen i Nashville, hvor han behandler emner som fastfood, overbefolkning, diktatorer og gorillategnsprog.


Se Bill Burr: Walk Your Way Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bill Burr: Walk Your Way Out havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: Walk Your Way Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Burr: Walk Your Way Out herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Burr: Walk Your Way Out er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: Walk Your Way Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar