Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: You People Are All the Same

Bill Burr: You People Are All the Same

04/07/2018 | Flixfilm

Se Bill Burr: You People Are All the Same på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Bill Burr, Paul Virzi
Spilletid: 69 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Komikeren Bill Burr indtager scenen og lukker op for et knivskarpt show, der i en grov tone laver grin med plastikkirurgi, reality tv, grådige kvinder og meget mere.

Bill Burr: You People Are All the Same havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bill Burr: You People Are All the Same på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: You People Are All the Same ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: You People Are All the Same stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Burr: You People Are All the Same, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Burr: You People Are All the Same er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar