Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Burr: You People Are All the Same

Bill Burr: You People Are All the Same

04/07/2018 | Flixfilm

Se Bill Burr: You People Are All the Same på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Bill Burr, Paul Virzi
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Komikeren Bill Burr indtager scenen og lukker op for et knivskarpt show, der i en grov tone laver grin med plastikkirurgi, reality tv, grådige kvinder og meget mere.


Se Bill Burr: You People Are All the Same på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBill Burr: You People Are All the Same havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Burr: You People Are All the Same ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Burr: You People Are All the Same herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Burr: You People Are All the Same er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Burr: You People Are All the Same stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar