Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Cunningham New York

Bill Cunningham New York

15/11/2013 | Flixfilm

Se Bill Cunningham New York på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Richard Press
Skuespillere: Bill Cunningham, Editta Sherman, Patrick McDonald, Howard Koda
Spilletid: 84 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Fotografen Bill Cunningham registrerer på utrættelig vis, hvordan folk går klædt i New York City – både på gaden og i de velhavendes saloner.


Se Bill Cunningham New York på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBill Cunningham New York havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Cunningham New York ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Cunningham New York herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Cunningham New York er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Cunningham New York stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar