Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Bill Murray sner inde i juleeventyret A Very Murray Christmas

Bill Murray sner inde i juleeventyret A Very Murray Christmas

18/11/2015 | Flixfilm

a very murray christimas netflix dk flixfilmNetflix har udsendt en ny trailer til A Very Murray Christmas, som er en julespecial, der er skabt af stjerneskuespilleren Bill Murray (Ghostbusters, Moonrise Kingdom, Groundhog Day). Den 4. december har juleeventyret eksklusiv premiere på Netflix. Den nye trailer kan ses nederst i artiklen.

Bill Murray, som også medvirker, har inviteret alle vennerne til stor julefest, men en faretruende snestorm er ved at ødelægge alle planer, da den forhindrer gæsterne, heriblandt George Clooney, Poul McCartney og Pave Frans, i at kommer frem til festen. Det tvinger Bill Murray til at tænke kreativt. Se i A Very Murray Christmas om Bill Murray får afholdt en storslået fest og om gæsterne når at ankomme når juleeventyret får premiere på Netflix Danmark.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'You People'

A Very Murray Christmas, der er skrevet af Sofia Coppola, Bill Murray og Mitch Glazer og instrueret af Sofia Coppola (Lost in Translation), hylder de klassiske variete shows og har Bill Murray i hovedrollen som sig selv.

Det stjernebesatte cast tæller, udover Bill Murray, også George Clooney, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Dimitri Dimitrov, Michael Cera, Chris Rock, David Johansen, Maya Rudolph, Jason Schwartzman, Jenny Lewis, Phoenix, Rashida Jones, Miley Cyrus med flere. Mon ikke også et par specielle gæster dukker op?

Artiklen fortsætter under annoncen

Se A Very Murray Christmas på Netflix Danmark fra 4. december.Skriv kommentar