Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Nye Saves the World

Bill Nye Saves the World

11/05/2018 | Flixfilm

Se Bill Nye Saves the World på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bill Nye
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: Emmy-vinder og vært Bill Nye inviterer eksperter og berømte gæster indenfor i laboratoriet i et talkshow om videnskabelige problemer, der berører os alle.


Se Bill Nye Saves the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBill Nye Saves the World (Bill Nye redder verden) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Nye Saves the World (Bill Nye redder verden) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Nye Saves the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Nye Saves the World (Bill Nye redder verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Nye Saves the World (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar