Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Nye Saves the World

Bill Nye Saves the World

11/05/2018 | Flixfilm

Se Bill Nye Saves the World på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Comedy, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bill Nye
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: Emmy-vinder og vært Bill Nye inviterer eksperter og berømte gæster indenfor i laboratoriet i et talkshow om videnskabelige problemer, der berører os alle.

Bill Nye Saves the World (Bill Nye redder verden) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bill Nye Saves the World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bill Nye Saves the World (Bill Nye redder verden) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Nye Saves the World (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Nye Saves the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Nye Saves the World (Bill Nye redder verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar