Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Nye: Science Guy

Bill Nye: Science Guy

25/04/2018 | Flixfilm

Se Bill Nye: Science Guy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: David Alvarado, Jason Sussberg
Skuespillere: Neil deGrasse Tyson, Bill Nye, Ann Druyan, Heather Berlin
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Den dynamisk vært bag denne videnskabsserie for teenagere diskuterer med klimaskeptikere, mens han demonstrerer vigtigheden af videnskabelige beviser.


Se Bill Nye: Science Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBill Nye: Science Guy havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Nye: Science Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Nye: Science Guy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Nye: Science Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Nye: Science Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar