Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Nye: Science Guy

Bill Nye: Science Guy

25/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Bill Nye: Science Guy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: David Alvarado, Jason Sussberg
Skuespillere: Neil deGrasse Tyson, Bill Nye, Ann Druyan, Heather Berlin
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Den dynamisk vært bag denne videnskabsserie for teenagere diskuterer med klimaskeptikere, mens han demonstrerer vigtigheden af videnskabelige beviser.


Se Bill Nye: Science Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bill Nye: Science Guy havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bill Nye: Science Guy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bill Nye: Science Guy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bill Nye: Science Guy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Nye: Science Guy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar