Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bill Russell: Legend

Bill Russell: Legend

08/02/2023 | Flixfilm

Bill Russell: Legend på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: Sam Pollard
Skuespillere: Larry Bird, Satch Sanders, Bill Walton
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Den mest vindende NBA-mester og borgerrettighedsforkæmper Bill Russell skaber et legendarisk eftermæle på og uden for banen i denne biografiske dokumentar.Se Bill Russell: Legend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Bill Russell: Legend havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bill Russell: Legend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Bill Russell: Legend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bill Russell: Legend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bill Russell: Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bill Russell: Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar